Monicbags

 Táska testnek és léleknek.

Szeretnénk bemutatni új termékünket egy hazai fejlesztésű újdonságot, mely hazánkban és nemzetközileg is egyedülálló. 

A termék használati mintaoltalommal védett, kizárólagos gyártási és forgalmazási engedéllyel mi rendelkezünk.

De mi is ez a termék?

BAG & BAG azaz táska a táskában.

A táska - melyet már évszázadok óta az öltözék egyik fontos, nélkülözhetetlen kiegészítő kelléke, melynek megválasztása rendkívül fontos a megjelenés összhangját tekintve és egyre fontosabb részét képezi a divatnak. Számtalan formája és fajtája ismert, különböző méretben, formában, színben és anyagban. 
Napjainkban egyre nagyobb problémát okoz a műanyag hulladék, melynek jelentős részét képezik a műanyag, egyszer használatos reklámtáskák. Hamarosan várható ezeknek a teljes kivonása a kereskedelmi forgalomból. Mit tehetünk ezek után, ha bevásárlásaink során nem viszünk magunkkal semmilyen más alternatívát jelentő eszközt.
Léteznek már összecsukható textil táskák melyeket kis helyre csomagolva magunkkal vihetünk. Sokan rendelkezünk ilyen termékekkel, de valljuk be töredelmesen, hogy hányszor de hányszor felejtjük el ezeket a táskákat magunkkal vinni.
Sokszor okoz problémát pl. reggel munkába menet, hogy megvásároljuk a reggelinket de kézben visszük, mert nem szeretnénk a táskában lévő dolgainkhoz (pénztárca, szemüveg, telefon, notesz, iratok, stb) betenni vagy munkából hazafelé vacsorához még egy két dolgot vásárolnunk kell de nem akarunk műanyag táskát vásárolni és a kézitáskánkba sem szeretnénk pakolni.
Ebből kiindulva próbáltam meg egy olyan mintát kidolgozni, mely a jövő követelményeinek, a környezetvédelmi szabályozásoknak és a divatnak is megfelelnek, és soha sem hagyjuk odahaza. 
A kidolgozott minta a táskák méretétől, alakjától, formájától, anyagától teljesen függetlenül alkalmazható, használható. Mind női mind férfi táskáknál kialakítható a használati minta, teljesen igazodva a divathoz is.
A táska lényege, hogy a táskatest hátsó falán egy műanyag cipzár segítségével kialakításra kerül egy belső tároló rész, melyben a bevásárló táska elhelyezésre kerül. 
A cipzár kihúzása után egyetlen mozdulattal kifordítható a bevásárlótáska és egyetlen mozdulattal visszahelyezhető a belső tároló részbe. A táska és a bevásárlótáska füle úgy lett kialakítva és méretezve, hogy azok egyenletesen osszák el a terhelést, így nehezebb dolgok is nyugodtan elhelyezhetőek a bevásárlótáskában anélkül, hogy a táskában bármilyen sérülés keletkezne.

Táskáink Magyarországon készülnek, emberi erővel, bőséges anyag és stílus variációból, mely folyamatosan bővülni fog.